Venus kontinentalsäng recension – Läs vårt Venus säng test

Du har valt att leta efter en kontinentalsäng. Vad kan vi säga om det? Bra val! En kontinentalsäng är närmare bestämt ett utmärkt val för dig som sätter pris på god kvalitet, hållbarhet samt inte att förglömma god sovkomfort. Det enda problem som nu återstår lyder “vilken kontinentalsäng ska jag välja?”

Ja, det är dessvärre svårt att ge ett klart och tydligt svar på den frågan, med tanke på att det helt enkelt beror på vad du letar efter, vem du är, samt hur dina behov ser ut. Vi kan inte tala om för dig vilken kontinentalsängsmodell som du per definition SKA välja. Men vad vi däremot kan göra är att visa på fördelarna med en av marknadens mest populära modeller – Venus kontinentalsäng.

➡️ Kontinentalsäng 2020 – Finn din favorit här ⬅️

Venus kontinentalsäng erbjudande

Venus kontinentalsäng är en av de mest populära kontinentalsängarna som finns på marknaden. Faktiskt är det också den kontinentalsäng som vi här på Sängarguide utnämnt till vår bäst i test kontinentalsäng. Det finns så många olika aspekter av Venus kontinentalsäng som gör den till en vinnande modell.

Varför har vi utsett just Venus kontinentalsäng till att vår bäst i test kontinentalsäng? Det finns det såklart flera olika goda grunder till, man framförallt är det den överlägsna sovkomforten som sticker ut. Utan den kan det trots allt närmast kvitta hur sängen ser ut och upplevs i övrigt. Men den goda sovkomforten är med Venus i det närmaste oöverträffad. I Venus kontinentalsäng sover du med andra ord som en kung eller en drottning.

Venus kontinentalsäng går att få för ett överraskande gott pris, med tanke på att det handlar om vår bäst i test kontinentalsäng. Att köpa en kontinentalsäng är alltid något av en investering men med det sagt så går det som sagt att få Venus kontinentalsäng för ett riktigt fint pris, trots att det ändå handlar om en riktigt fin modell av kontinentalsäng.

Marknaden för kontinentalsängar är bred, särskilt efter utvecklingen de senaste åren där Venus kontinentalsäng blivit mer och mer populär och uppnått en status i Nordeuropa som inte är helt långt ifrån hur det ser ut i Nordamerika. Där har nämlingen kontinentalsängen varit mycket populär i många år.

Är Venus överlägsen alla andra sängmodeller? Nej, riktigt så enkelt är det självfallet inte endast på grund av att Venus är vår bäst i test säng. Vad som är bäst ligger ju dessutom i viss grad i betraktarens ögon, även ifall det finns gott om gemensamma parametrar som detta till trots går att komma överens om. Är du intresserad av andra modeller på marknaden, läs då mer här.

Varför kontinentalsäng?

En Venus kontinentalsäng består av tre skikt vilket innebär en ramsäng i botten, följt av en resårmadrass och slutligen en bäddmadrass. Dessa tre madrasskikt ger ett stöd och en komfort som helt enkelt inte går att uppnå med billigare modeller, eller med enkla ramsängar. Venus kontinentalsäng är överlägsen när det gäller sovkomfort.

Den bäddmadrass som ligger ytligast i en Venus kontinentalsäng har en sex centimeter tjock kärna bestående av latex. Detta material bidrar till att göra bäddmadrassen i Venus väldigt elastisk och behaglig att vila sin kropp ovanpå. Och det är inte bara bäddmadrassen som bidrar med komfort och stabilitet, detta skänker även resårmadrassen med sina pocketfjädrar i sju komfortzoner. På så vis får du ett enormt fin stöd och slipper att ligga och vända och vrida dig om natten. Mellan fjädrarna i resårmadrassen hittas dessutom ett mycket böjbart och hållbart hybridskum vilket därtill erbjuder ett andningsbart mellanskikt.

Lider du av några kroppsliga men eller har du andra problem som kan vara såväl rent fysiska som mentala, då kan kontinentalsängen innebära en enormt viktig resurs för såväl ditt allmänna välbefinnande som för så mycket annat i ditt dagliga liv. Lider du av ryggproblem, läs då mer om det här.

Stabiliteten och komforten som Venus kontinentalsäng bidrar med hjälper särskilt alla de svenskar som lider av kroppsliga åkommor av olika slag. Har du ryggont eller gikt eller kanske någon gammal skada som aldrig blivit helt bra igen? Då hjälper den stabilitet och den komfort som Venus kontinentalsäng bidrar med dig att verkligen få en god natts sömn. Något som du möjligen i åratal varit i akut behov av.

🛌 Vad finns det för andra modeller förutom Venus?

Det finns en hel uppsjö av olika sängmodeller ute på marknaden. Trots att Venus är vår bäst i test säng erbjuder de andra modellerna andra fördelar som man inte hittar i övriga modeller. Undersök det dignande utbudet av kontinentalsängar här.

🛌 Varför kallas det kontinentalsäng?

Varför modellen kallas just kontinentalsäng råder det delade meningar om, men däremot råder det ingen tvekan om vad en kontinentalsäng innehåller. Hög höjd, tre madrasskikt, samt en på det stora hela taget god kvalitet för ett billigt pris.

🛌 Är det dyrt att köpa kontinentalsäng?

Nej, egentligen inte. Det beror såklart på hur ens definition av vad som är dyrt respektive inte dyrt ser ut. Men generellt kan trots allt sägas att köpa en kontinentalsäng är något man kan göra för en relativt liten summa pengar, med tanke på vad man får för sina kronor. Undersök prisskillnaden bland kontinentalsängar.

9 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *