Köp en kvalitetssäng

—> ERBJUDANDEN PÅ KVALITETSSÄNG HITTAR DU HÄR! <—

Det är oerhört viktigt att få en god natts sömn och faktum är att hela ditt liv påverkas negativt ifall du under nattimmarna upplever obehag och krämpor av olika slag. Förutom att du känner dig trött, öm och lättretlig presterar du sämre på ditt jobb och i exempelvis din träning. Vidare försämras din förmåga att i största allmänhet ta vara på såväl dig själv som dina nära och kära.

Dessvärre är det väldigt många svenskar som lider av problem vilka enkelt hade kunnat åtgärdas genom ett köp av en kvalitetssäng. Istället går det månader (och ibland år!) utan att dessa individer gör något åt sina problem. Nedan följer en genomgång av några saker som är viktiga att tänka på för den som går i tankar om att köpa en ny säng och allra längst ner i artikeln följer därefter några av våra tips på kvalitetssäng.

Hur stor ska din säng vara?

Ett vanligt problem för dem som bor som sambos är att man sover i en för trång eller för liten säng. Det säger sig självt att det där inte är någon bra idé varför vi rekommenderar dig som bor tillsammans med en partner att sova i en dubbelsäng, d.v.s. en säng som mäter antingen 160×200 eller 180×200. När storleken tagits i beaktande gör du klokt i att studera hur dem personliga behoven och preferenserna skiljer sig mellan dig och din sambo då det nämligen kan visa sig aktuellt med två bäddmadrass där den ena anpassats till dig och den andra till din partner.

För ensamboende rekommenderar vi en enkelsäng, d.v.s. en säng som mäter 80×200 eller 90×200. Det kan också vara en god idé att köpa en så kallad trekvartssäng vilken mäter 120×200, alternativt 140×200. Särskilt välanpassad är en sådan möbel för dig som lever ett aktivt singelliv och därför förväntar nattliga besök någon gång emellan.

Välj rätt madrass!

Många svenskar tror föga förvånande att det som känns bäst i stunden per definition också är det som fungerar bäst i längden. Det är dessvärre ofta inte sant. Exempelvis uppfattas en mjuk madrass av dem flesta som oerhört bekväm efter en snabb provliggning, ett intryck som förändras till det sämre efter blott några dagar. Det betyder inte att madrassen förlorat sin passform utan pekar snarare på att konsumenten varit en smula het på gröten och valt en produkt som inte är att rekommendera för hens specifika behov.

Ifall du exempelvis väger under sjuttiofem kilo rekommenderar vi att du väljer en madrass med pocketfjädrar och en medium fasthet medan vi istället lyfter fram en hård fasthet i kombination med pocketfjädrar för dig vars kroppsvikt landar någonstans mellan sjuttiofem och nittiofem kilo. En madrass bestående av multipocketfjädrar och en fast fasthet rekommenderas till dig vars kroppsvikt överstiger nittiofem kilo.

Välj fler än ett lager fjädrar

För att garantera dig själv en god sömn är det ingen dum idé att välja en madrass där fjädrarna kommer i mer än blott ett lager vilket ger en stabilitet och komfort som inte enkelt uppnås genom endast ett lager fjädrar. Ifall du köper en kontinentalsäng eller en ställbar säng levereras modellerna automatiskt med flera madrasser varför fjäderlagren inte utgör något att tänka på. Oavsett hur du gör så kom ihåg att ett köp av en säng är en investering för framtiden.

Erbjudanden på kvalitetssäng

Finn VENUS kontinentalsäng här!

VENUS KONTINENTALSÄNG
19 990 Kronor

ALLA kontinentalsäng i Venusserien har det gemensamt att de inte bara erbjuder en komfortabel nattsömn utan därtill utgör ett snyggt bidrag till hemmets övriga möblemang. Den lyxiga höjden gör såväl ner- som uppstigning oerhört behaglig då du i en kontinentalsäng modell Venus inte kliver UPP UR sängen. Du kliver UR den. Det låter kanske som en obetydlig skillnad men det är det inte, det gör faktiskt skillnad.

Finn VENUS +95 kontinentalsäng här!

VENUS +95 KONTINENTALSÄNG
21 490 Kronor

Här handlar det om samma garanterade kvalitet och goda sovkomfort i kombination med en snygg design som i fallet med övriga Venussängar. Enda skillnaden är att just den här modellen av kontinentalsäng är konstruerad att passa särskilt väl till dom med en kroppsvikt som antingen tangerar 95 kilo eller överstiger det.

Köp IDEEL HARMONI ställbar säng här! <—

IDEEL HARMONI STÄLLBAR SÄNG
14 999 Kronor

Ett av de nyare tillskotten till de ställbara sängarnas värld är en lyxig och elegant modell vid namn IDEEL HARMONI. Till skillnad från andra ställbara sängar som dessvärre lite för ofta fyller upp för mycket plats är den här modellen smidigare och rent generellt slankare vilket ger en perfekt möbel till dig som kanske inte har sådär jättemycket plats hemma. I övrigt är det värt att poängtera att det är en högkvalitativ säng rakt igenom som rekommenderas inte bara för dess garanterade sovkomfort men också för de sunda och hållbara produktionsvillkoren som ligger bakom.

Finns det något mer att tänka på?

Kvalitet … kvalitet … kvalitet … DET är ordet du alltid ska ha i åtanke när du köper en ny säng. Och det gäller såklart inte bara inom sängområdet utan även ifall du ska köpa en ny spis, ifall du är på jakt efter ett bra dagis till dina barn, eller ifall du går runt i bokhandeln och inte kan bestämma dig för vad du vill läsa härnäst. Den som inte kompromissar med kvalitén löper heller inga större risker när det gäller huruvida man kommer att sova gott om natten eller ej, ifall man får ryggproblem eller hur bra ens vardag fungerar överlag. En kvalitetssäng kan såklart inte erbjuda svaren på alla dina frågor, men vad den däremot kan göra är att skänka en viss trygghet och komfort som annars med stor sannolikhet annars uteblivit.

Att köpa kontinentalsäng eller kvalitetssäng av övrig modell innebär en investering för framtiden. Att sova i en kontinentalsäng, eller annan modell av kvalitetssäng, innebär en stor skillnad för dig som privatperson men kanske också för din partner ifall du lever i delat boende. Att köpa en kontinentalsäng eller en annan slags kvalitetssäng är en god investering och inget som du kommer att behöva ångra att du gjort. Det gäller oavsett om det handlar om kontinentalsäng eller kvalitetssäng.

Unna dig något gott och läs på innan du genomför ett köp. Det är kanske det viktigaste av allt, d.v.s. att vara en medveten konsument. När det gäller större saker som sängar kan du helt enkelt inte tänka efter en gång för mycket. Alldeles för många behandlar tyvärr ett köp av en ny säng som något betydligt mindre betydelsefullt än vad det är, när de i själva verket investerar för flera år framåt. Vi hoppas att vår guide skänkt dig såväl inspiration som köpglädje.

Sov gott

1 svar

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Köp en kvalitetssäng […]

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *