Jupiter kontinentalsäng recension – Läs vårt Jupiter säng test

Det finns otroligt många modeller av kontinentalsängar ute på marknaden och det kan vara svårt att veta vad man egentligen bör välja. Vi förstår ifall du som befinner dig på jakt efter en kontinentalsäng har lite svårt att få reda på allt det som finns och helt enkelt står ensam i valet och kvalet.

Vi kan inte peka ut den riktning du bör gå i med hela handen, men vad vi däremot kan göra är att ge dig bäst tillgängliga information så att du sedermera också kan göra bäst möjliga val bland de modeller av kontinentalsängar som finns på marknaden.

➡️ Här hittar du din Jupiter kontinentalsäng ⬅️

Jupiter kontinentalsäng erbjudande

Jupiter kontinentalsäng är en populär säng på marknaden, inte bara den inhemskt svenska utan även i resterande nordiska länder. Den är inte alltid lika omtalad som den modell vi pekat ut som vår bäst i test kontinentalsäng – Venus. Men detta till trots så rör det sig om en riktigt stabil och hållbar, för att inte säga ytterst pålitlig kontinentalsäng.

Det finns många goda anledningar till varför vi valt att fokusera på Jupiter kontinentalsäng i den här artikeln, främst att sängen helt enkelt har en väldigt god sovkomfort. Det är med andra ord en fröjd att sova i en Jupiter säng. Varför? Jo, på grund av den höga kvaliteten såklart men också till följd av hållbarheten och stabiliteten som sängens uppbyggnad ger. Det är med Jupiter kontinentalsäng så att du betalar ett rimligt pris för något mycket hållbart och stabilt, där du med billigare modeller helt enkelt efter ett tag skulle märka skillnad på just kvalitet och komfort. Att jämföra med en Jupiter säng.

Helt beroende på vilken budget du rör dig med kan en Jupiter kontinentalsäng antingen uppfattas som en billigare modell, eller en dyrare. Faktum är dock att smakar det så kostar det, och under alla omständigheter är Jupiter säng faktiskt inte alls dyr. Inte ifall du överväger vad det egentligen är som du får för pengarna. En god sovkomfort samt en mycket god och hållbar kvalitet. Det handlar med andra ord om en säng som håller inte bara idag, utan såväl imorgon som dan efter det också.

Marknaden för kontinentalsängar har växt i takt med att allt fler svenskar förstår vilken god modell en kontinentalsäng är samt hur många olika fördelar som kommer med modellen. Som en bonus kan man säga. I många år har kontinentalsängar varit väldigt populära på den nordamerikanska marknaden, men det är först de senaste par åren som modellen verkligen fått sin genomslagskraft i Sverige samt i våra skandinaviska grannländer Norge och Danmark.

Är du intresserad av att ta en närmare titt på vår bäst i test kontinentalsäng? Mer information om Venus hittar du här.

Varför kontinentalsäng?

Förutom allt det positiva som vi redan beskrivit får du som köper en Jupiter kontinentalsäng en säng bestående av tre madrasskikt med botten bestående av en ramsäng, följd av en resårmadrass och slutligen en bäddmadrass. Det är framförallt uppbyggnaden som gör kontinentalsängen till vad den är, snarare än något annat. Det är uppbyggnaden som bidrar till den överlägsna komforten, stödet och så vidare.

Den bäddmadrass du hittar i en Jupiter kontinentalsäng har en tjock kärna av latex vilket bidrar med att göra madrassen både elastisk och mycket behaglig att ligga på. Resårmadrassen med sina pocketfjädrar i flera komfortzoner bidrar likaledes med ett mycket starkt och stabilt stöd. Mellan fjädrarna i resårmadrassen hittar du dessutom ett mycket böjbart och hållbart hybridskum vilket innebär ett andningsbart mellanskikt i madrassen. Det ger större stöd, balans och komfort.

Med en Jupiter kontinentalsäng har du ett säkert och stabilt val i hamn. Något som du verkligen kan vara nöjd med och inte behöver skämmas för. En Jupiter kontinentalsäng är kort och gott en god investering inför framtiden.

🛌 Passar kontinentalsäng till dålig rygg?

Ja, en kontinentalsäng ger ett betydligt starkare stöd och därtill en betydande tryckavlastning, särskilt i jämförelse med andra sängmodeller. För dig som har dålig rygg kan du läsa mer här.

🛌 Vad är skillnaden på en kontinentalsäng och en ramsäng?

Ramsängen är helt grundläggande betydligt enklare uppbyggd än fallet kontinentalsäng. Till skillnad från kontinentalsängen består ramsängen enbart av sig själv, medan kontinentalsängen består av flera lager. Läs mer om uppbyggnaden här.

🛌 Sover man bättre i kontinentalsäng?

Det går inte att ge ett entydigt svar, eftersom varje individ är olik en annan. Detsamma kan sägas om behov och särskilda preferenser. Dock är kontinentalsängen betydligt lyxigare än andra modeller och erkänd för den goda komforten som erbjuds.

5 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *