Sirius Black kontinentalsäng recension – Läs vårt Sirius Black säng test

Låter Sirius Black som en av karaktärerna i Harry Potter? Bara lugn, du blandar inte ihop saker och ting. Det är han också! Men bortsett från det är Sirius Black en kontinentalsäng och en av de modeller som på marknaden säljs i samma kategori som Venus, Jupiter och Atlas.

Den förstnämnda står lite i en kategori för sig självt, i alla fall ifall du frågar oss här på Sängarguide. Venus kontinentalsäng är nämligen utnämnd till vår bäst i test säng. Och förutom vad vi anser om modellen hör den till de mest sålda på marknaden, inte bara här hemma i Sverige utan även utanför landets gränser och särskilt i våra skandinaviska grannländer Norge och Danmark.

➡️ Stor guide kontinentalsäng 2020 ⬅️

Sirius Black kontinentalsäng

Ifall Venus är vår bäst i test säng, varför skulle man då gå efter Sirius Black? Bra fråga som trots detta förblir rätt lätt att besvara. Det är inte så enkelt som att en sängmodell per automatik passar till alla svenskar. Faktiskt fungerar det inte sällan tvärtom. Det finns sängmodeller som passar specifikt till någras behov medan andra modeller passar desto bättre till andra individer vars behov ser annorlunda ut.

Många svenskar lider av kroppsliga åkommor av olika slag och för dessa människor är det där med att köpa en kontinentalsäng i det närmaste en god idé av sig självt, eftersom det ger ett enormt stöd och en stabilitet som är svår att ens drömma om med billigare och enklare typer av sängar. Dessa kan absolut passa och vara mer än nog till alla dem vars behov också inte definieras av fysiska åkommor eller liknande. Men för dem som har haft det svårare att uppnå den goda sovkomfort som de varit i behov av – då kan en kontinentalsäng visa sig helt enkelt livsnödvändig.

➡️ Läs om Venus kontinentalsäng ⬅️

Men som vi tidigare ställde frågan – varför ska man inte bara köpa en Venus kontinentalsäng ifall den är bäst i test kontinentalsäng? Jo, som sagt (och det tål att upprepas) vi rekommenderar inte nödvändigtvis en Venus kontinentalsäng för alla de som letar efter en kontinentalsäng. De fördelar som Venus erbjuder hittar du inte i andra modeller (nödvändigtvis) men sådana modeller såsom exempelvis Sirius Black erbjuder till gengäld så mycket mer och framför allt andra saker från ett annat fokus.

➡️ Läs om Atlas kontinentalsäng ⬅️

Varför kontinentalsäng?

Förutom en optimal sovkomfort erbjuder Sirius Black en tidlös och stilren design, vilket endast understryks av att modellen är producerad i självaste det nordiska designmeckat Danmark. Därtill är Sirius Black mästerligt designad just i de små detaljerna, det som kanske vid en första anblick inte sticker ut allra mest men som när det kommer till stycket trots allt betyder så otroligt mycket. Djävulen bor i detaljerna brukar man säga och när det gäller designen samt produktionen av kontinentalsängar kan detta verkligen sägas vara en sanning.

Sirius Black kontinentalsäng har en temperaturreglerande stoppning i bäddmadrassen vilket innebär att sängen är överraskande sval att ligga i sommartid, medan den under vintertid är lika överraskande varm. Stoppningen som består av cooltex bidrar dessutom till ett sunt sovklimat året runt och därmed har du med Sirius Black en kontinentalsäng som känns fräsch och härlig att ligga i, året om.

En Sirius Black kontinentalsäng är en säker investering, inte bara nu utan för framtiden och inte bara för dig. Med en kontinentalsäng har du chansen att förändra sovkomforten för alla de som sover i sängen, inklusive en eventuell partner. Med Sirius Black har det lagts ner tid och energi och ordentliga doser av båda delarna på hela sängen och inte bara på de designläckra detaljerna. Allt från basen bestående av en ramsäng, vidare till resårmadrassen och slutligen bäddmadrassen är kvalitet rakt igenom.

Just det här treskiktsstrukturen är det som inte sällan gör kontinentalsängen till en så lyxig modell. Det är också det som skiljer ut modellen från andra billigare varianter. Med en uppbyggnad bestående av ramsäng, resårmadrass och bäddmadrass ges en sovkomfort som helt sonika är riktigt svårslagen, oavsett vilka preferenser du har eller vad du efterlever i övrigt.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *