Varför ska jag köpa en kontinentalsäng?

Lista över erbjudanden på kontinentalsängar finner du här!

Ännu fler erbjudanden längre ner i artikeln!

 

En kontinentalsäng garanterar dig som konsument en säng som inte bara fungerar som en snygg möbel i ditt sovrum utan som dessutom erbjuder en förträfflig komfort. Det sista beror främst på kontinentalsängens många skikt av fjädring och skum

Något som utmärker kontinentalsängen och som brukar uppskattas som en av dess största förtjänster är höjden. En kontinentalsäng kliver du inte upp ur. Den stiger du ur. Det låter kanske lite som potaTO – poTAto men det kan faktiskt göra underverk för den som exempelvis lider av ryggont eller svaga leder. Höjden i kombination med dom extra madrasskikten är vad som förser ägaren till en kontinentalsäng med en god sömnupplevelse utöver det vanliga.

En kontinentalsäng består som sagt av tre madrasskikt. Längst ner finner man en ramsäng uppbyggd av fjädrar eller komfortskum. I mitten finns en resårmadrass som i sin tur har en bäddmadrass ovanpå sig. Dessvärre är det inte helt ovanligt att du med lite billigare sängmodeller hamnar med en där det nedersta skikten helt gapar med sin frånvaro och där du istället stirrar rakt ner i en träram som är tillverkad att föreställa det där extra madrasskikten som alltså i själva verket inte existerar alls. Vi råder dig att skaffa en kontinentalsäng med tre faktiska madrasskikt och inget fusk.

Det är aldrig en dum idé att undersöka alla dina möjligheter samt verkligen tänka över hur dina specifika behov ser ut innan du köper en ny säng. När det gäller kontinentalsängen är det framförallt madrassens fasthet samt valet av bäddmadrass där du som konsument bör hålla ögonen öppna och inte bara köpa det första bästa du får syn på. Huruvida du ska välja pocketfjädrar eller multipocketfjädrar är en fråga som bäst avgörs genom att kolla upp vad som rekommenderas för just din viktklass.

Bäddmadrassen är även den viktig och här står valet mellan Memory Foam å ena sidan samt latex å den andra. Memory Foam är ett skum som formar sig efter din kroppsvärme och avleder stress från dom punkter där det är som allra känsligast. I motsättning till det alternativet är latexmadrassen däremot elastisk och anpassar sig totalt efter din personliga liggställning. Det betyder att desto mer tryck du lägger på madrassen, desto mer tryck svarar den med varför den fungerar alldeles utmärkt till dom flesta viktklasser.

 

Erbjudanden på kontinentalsängar

HAPPY 160 KONTINENTALSÄNG SVART
3 495 Kronor

—> Köp HAPPY KONTINENTALSÄNG här! <—

En hållbar kontinentalsäng som erbjuder såväl komfort som snygg design. Det svartmelerade tyget är slitstarkt men det är också väldigt lättmatchat med ditt sovrum, oavsett hur det ser ut i övrigt. Sängen är konstruerad med fast komfort vilket passar det största segmentet av befolkningen och höjden på 62 cm ger den där lyxiga känslan som man annars bara är van vid från hotellövernattningar. Sängen passar bäst till människor som väger mellan 50 och 90 kilo.

HAPPY 140 Kontinentalsäng Svart i gruppen Inomhus / Sängar / Kontinentalsäng hos Furniturebox (110-28-97410s)

HAPPY 140 KONTINENTALSÄNG SVART
3 295 Kronor

—> Köp HAPPY KONTINENTALSÄNG här! <—

Precis som med dom andra kontinentalsängarna i HAPPY-serien är det tal om en kvalitetsprodukt med lyxig höjd och slitstarkt materialval. Det fina med kontinentalsängarna är att dom passar såväl den som spenderar natten ensam som dom som sover i par. Den här modellen är anpassad för den första gruppen.

GRAND XL Kontinentalsäng 180 Valbar komfort Ibiza Beige i gruppen Inomhus / Sängar / Kontinentalsäng hos Furniturebox (110-28-119220s)

GRAND XL KONTINENTALSÄNG 180 VALBAR KOMFORT IBIZA BEIGE
6 995 Kronor

—> Köp GRAND XL KONTINENTALSÄNG här! <—

Här är det tal om en rejält lyxig säng med mycket plats för två, alternativt enormt mycket plats till en. Materialet är högkvalitativt och slitstarkt och den beiga färgen erbjuder en lyster till sängens omgivningar som är svår att sticka under stol med. Grand XL Kontinentalsäng är europatillverkad med tyska fjädrar. Bottenresåren består av bonellfjädrar, mittenresåren av pocketfjädrar och högst upp hittar du en bäddmadrass med en kärna av latex eller polyeter.

Jupiter

JUPITER 140 KONTINENTALSÄNG
7 995 Kronor

—> Köp JUPITER KONTINENTALSÄNG här! <—

En lyxig säng som dessutom erbjuder det allra bästa inom skandinavisk design och dansk kvalitet. Att den producerats i Danmark betyder inte bara att kvaliteten kommit i första hand utan innebär därtill att det nordiska klimatets särart tagits i beaktande vilket passar svenska kunder som handen i handsken.

Jupiter +95 kilo

JUPITER +95 KILO 140 KONTINENTALSÄNG
10 495 Kronor

—> Köp JUPITER +95 KONTINENTALSÄNG här! <—

Ytterligare en säng i JUPITER-serien men i det här fallet rör det sig om en produkt som är specialanpassad till dom i viktklassen +95 kilo.

Venus

VENUS KONTINENTALSÄNG
14 199 Kronor

—> Köp VENUS KONTINENTALSÄNG här! <—

Venus har alla dom fördelar som Jupiter har men är överlag ett lite lyxigare alternativ. Sängen är längs sidorna klädd med exklusivt möbeltyg vilket ger ett helt klart kvalitativt helhetsintryck. Dessutom har Venus en högre och mera bastant träram i botten samt temperaturkänsligt Cooltex-skum omkring fjädrarna vilket ger såväl bättre komfort som hållbarhet.

 

SOV GOTT!

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *