Varför ska jag köpa en kontinentalsäng?

Lista över erbjudanden på kontinentalsängar finner du här!

Bästa kontinentalsäng – hur hittar jag den?

Fler erbjudanden längre ner i artikeln!

En kontinentalsäng garanterar dig som konsument en säng som inte bara fungerar som en snygg möbel i ditt sovrum utan som dessutom erbjuder en förträfflig komfort. Det sista beror främst på kontinentalsäng många skikt av fjädring och skum

Något som utmärker kontinentalsäng och som brukar uppskattas som en av dess största förtjänster är höjden. En kontinentalsäng kliver du inte upp ur. Den stiger du ur. Det låter kanske lite som potaTO – poTAto men det kan faktiskt göra underverk för den som exempelvis lider av ryggont eller svaga leder. Höjden i kombination med dom extra madrasskikten är vad som förser ägaren till en kontinentalsäng med en god sömnupplevelse utöver det vanliga.

En kontinentalsäng består som sagt av tre madrasskikt. Längst ner finner man en ramsäng uppbyggd av fjädrar eller komfortskum. I mitten finns en resårmadrass som i sin tur har en bäddmadrass ovanpå sig. Dessvärre är det inte helt ovanligt att du med lite billigare sängmodeller hamnar med en där det nedersta skikten helt gapar med sin frånvaro och där du istället stirrar rakt ner i en träram som är tillverkad att föreställa det där extra madrasskikten som alltså i själva verket inte existerar alls. Vi råder dig att skaffa en kontinentalsäng med tre faktiska madrasskikt och inget fusk.

Det är aldrig en dum idé att undersöka alla dina möjligheter samt verkligen tänka över hur dina specifika behov ser ut innan du köper en ny säng. När det gäller kontinentalsängar är det framförallt madrassens fasthet samt valet av bäddmadrass där du som konsument bör hålla ögonen öppna och inte bara köpa det första bästa du får syn på. Huruvida du ska välja pocketfjädrar eller multipocketfjädrar är en fråga som bäst avgörs genom att kolla upp vad som rekommenderas för just din viktklass.

Bäddmadrassen är även den viktig och här står valet mellan Memory Foam å ena sidan samt latex å den andra. Memory Foam är ett skum som formar sig efter din kroppsvärme och avleder stress från dom punkter där det är som allra känsligast. I motsättning till det alternativet är latexmadrassen däremot elastisk och anpassar sig totalt efter din personliga liggställning. Det betyder att desto mer tryck du lägger på madrassen, desto mer tryck svarar den med varför den fungerar alldeles utmärkt till dom flesta viktklasser.

En kontinentalsäng och särskilt en kontinentalsäng 180 x 200 är en investering för framtiden och ett säkert sätt för dig att garantera en så god natts sömn som möjligt. Med en kontinentalsäng och särskilt som sagt en kontinentalsäng 180 x 200 handlar det om en annars oöverträffad nivå av komfort och stabilitet.

Erbjudanden på kontinentalsängar

Venus kontinentalsäng 180×200 cm

Venus Kontinentalsäng 180 x 200 består av fem komfortzoner vilka sammantagna ger ett gott och omfattande stöd för kroppen. Därtill har resårmadrassen en kärna av pocketfjädrar vilka omges av elastiskt skum som i sin tur säkrar en bra liggställning, vilket passar särskilt bra för alla de svenskar med olika kroppsliga åkommor och besvär. Venus Kontinentalsäng 180 x 200 skiljer sig en del från andra kontinentalsängar av andra modeller och mått. Framförallt är Venus Kontinentalsäng 180 x 200 en helt klart lyxigare modell än vad som är sedvanligt bland andra modeller, men bland fördelarna hittas även flera av de faktorer som vi redan varit inne på för att beskriva Venus kontinentalsäng 180 x 200.

❇️ Se pris i webbshop ❇️

Venus Pulse kontinentalsäng

Venus Pulse Kontinentalsäng 180 x 200 är en uppgraderad modell av bästsäljaren Venus kontinentalsäng 180 x 200. Den är således något dyrare men samtidigt helt klart en investering lämplig för den som önskar skaffa sig bättre möjligheter för en god natts sömn.

Venus Pulse Kontinentalsäng består av sju komfortzoner vilket betyder att den anpassar sig helt efter din kropp samt din liggställning. Detta skänker en fantastisk komfort varpå det dessutom är ergonomiskt gott och sunt för kroppen. Som sagt, Venus Pulse Kontinentalsäng 180 x 200 är en uppgraderad och därmed också förbättrad version av Venus kontinentalsäng.

❇️ Se pris i webbshop ❇️

Senses Lux kontinentalsäng

Senses Lux Kontinentalsäng 180 x 200 består av fem komfortzoner och därtill består resårmadrassen av moderna pocketfjädrar omgivna av elastiskt skum, vilket ger ett stabilt och ordentligt stöd. Det garanterar dig en ventilerande temperatur och dessutom en bra liggställning hela natten igenom. Senses Lux Kontinentalsäng 180 x 200 har en hållbar design och en god passform som innebär en långvarig investering, vilket du märker natt efter natt.

Senses Lux Kontinentalsäng 180 x 200 skiljer ut sig på flera punkter. Bland annat erbjuds du en mer omfattande och personligt anpassat stöd än i vad man skulle kunna kalla en vanlig kontinentalsäng. Madrassens skumskikt utgör därtill något av det mest elastiska som hittas på marknaden och det faktum att produktionen är förlagd till Danmark ger ett stöd och en hållbarhet till Senses Lux Kontinentalsäng 180 x 200 som är svår att slå.

❇️ Se pris i webbshop ❇️

Hoie kontinentalsäng

En kontinentalsäng 180 x 200 med stor fokus på såväl design som på fokus. Det översta lagret består av en 8 cm tjock bäddmadrass samt av så kallat Geltex som är en kombination av tryckavlastande gel och andningsbart skum. I mitten hittas två vändbara resårmadrasser, indelade i sju komfortzoner. I grund och botten är Hoie Kontinentalsäng 180 x 200 ett bra och i ett längre perspektiv hållbart val.

❇️ Se pris i webbshop ❇️

Och ifall det är en mindre säng man är på jakt efter?

Det är ingen hemlighet att en kontinentalsäng 180×200 är något av en bjässe. I en sådan säng sover du likt en kung eller en drottning. Men ifall behovet av en jättelik säng inte finns där, vad gör man då? Jo då finns det självfallet en massa goda erbjudanden därute för sängar av mindre modell än just en kontinentalsäng 180×200.

❄️ Se fina vintererbjudanden på sängar här ❄️

Förutom den kungliga sängen Kontinentalsäng 180×200 finns mindre modeller såsom Kontinentalsäng 160 eller Kontinentalsäng 140. En Kontinentalsäng 180×200 är trots allt en sängmodell som allra bäst lämpar sig för att man är två, medan exempelvis en Kontinentalsäng 160 eller en Kontinentalsäng 140 är bättre anpassad till att man är färre. Man kan såklart sova två även i en säng av den modellen, men ifall man strävar efter utmärkt komfort på en oslagbar nivå så är det Kontinentalsäng 180×200 som gäller. Det är helt enkelt svårt att komma ifrån.

Är det då någon skillnad på en kontinentalsäng av mindre modell och en av större? Nej egentligen inte är svaret på den frågan. Alltså, det är storleken som skiljer ut en modell från en annan men förutom det råder det ingen större skillnad. En kontinentalsäng är en kontinentalsäng, med andra ord, oavsett om det är en kontinentalsäng 180, en kontinentalsäng 160 eller en kontinentalsäng 140 man snackar om.

Men hur är det med erbjudanden på mindre kontinentalsängar? Jodå, det finns precis lika mycket som när det handlar om erbjudanden på kontinentalsäng 180. Några följer nedanför.

Venus Pulse Antracit kontinentalsäng

Venus Pulse är en uppgradering av bästsäljaren Venus och utgör således ett alldeles utmärkt val för den som önskar en riktig god natts sömn av hög kvalitet. Som säng betraktad handlar det om en kontinentalsäng bestående av sju komfortzoner, varför den smidigt anpassas efter din kroppsbyggnad samt hur du ligger.

Venus pulse kontinentalsäng 140×200 är en utmärkt modell som passar till dig som önskar att sova gott i en bred säng av god kvalitet. Modellen är allt det som en kontinentalsäng 180 också är. Den är bara något mindre bred.

❇️ Se pris i webbshop ❇️

Atlas Wood kontinentalsäng

Atlas Wood kontinentalsäng 160×200 erbjuder precis samma komfort och lyx som den större och bredare modellen Atlas Wood kontinentalsäng 180. Dessutom är modellen elegant och prisvärd för att inte tala om att den består av ren och skär kvalitet och komfort. Med en kontinentalsäng 160 av den här modellen känns en kontinentalsäng 180 plötsligt inte särskilt långt borta.

Med atlas wood kontinentalsäng 160 består sängen av ett par höga träben och därtill består bädden som sådan av tre madrasskikt, fem komfortzoner samt moderna pocketfjädrar vilket skänker dig en ideal nattsömn.

❇️ Se pris i webbshop ❇️

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *